SUBSCRIBE ONLINE

The Body Studio Oost Opent De Deur!

Nadat wij de deuren voor een lange periode gesloten hebben moeten houden kunnen wij nu eindelijk vol trots melden dat de deuren vanaf 1 juli open mogen en gaan. Natuurlijk onder de condities en voorwaardes die zijn toegestaan maar dat maakt het zeker niet minder leuk!

Meer dan 50 lessen per week!

Elke week bieden wij meer dan 50 workouts aan. In deze workouts werk je in groepsverband onder begeleiding van een trainer. De intensiteit van deze lessen ligt vaak wat hoger en heeft dus een erg positief effect op je vetverbranding, niet alleen tijdens de les maar ook de 48 uur erna zie je hierdoor een verhoging in je verbranding. In het rooster vind je een variatie aan workouts terug, zo hebben we een Circuit training, een BBB Training (booty, Core Legs), een WOD training (workout of the day) en een Sweat and Shred training.

Start jouw free trial!

Unlimited toegang tot onze open gym.

Naast ons ruime aanbod van groepslessen hebben wij ook een leuke gezellige functionele trainingsruimte die beschikbaar is om je eigen training te komen doen. Deze ruimte kan gebruikt worden voor het doen van cardio, high intensity en krachtoefeningen.

Start jouw free trial!

Wat zijn de kosten

Regular membership €59 per 4 weken

(altijd 10 dagen opzegtermijn en te pauzeren wanneer je wilt) Dit membership geeft ongelimiteerd toegang tot onze functionele trainingsruimte + toegang tot 4 groepslessen per week. Ook krijg je hiermee toegang tot de uren individueel begeleid trainen waar je samen met een trainer een trainingsplan op maat op kunt stellen.


Open gym membership €39 per 4 weken

(altijd 10 dagen opzegtermijn en te pauzeren wanneer je wilt) Dit membership geeft je ongelimiteerd toegang tot onze functionele trainingsruimte. Let op er moet wel gereserveerd worden via onze club app.

Zou jij de lessen graag 7 dagen gratis en vrijblijvend willen proberen of wil jij meer informatie?

Vul dan hieronder jou contact gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!